5 September 2023

Blog-Update Olga 5 september 2023

Lieve volgers van Stichting Embrace Life,

Het is alweer een tijd geleden dat ik een persoonlijke update heb gegeven. Vanaf nu ga ik jullie vaker meenemen in het proces van Stichting Embrace Life en mijn persoonlijke ervaringen over mijn gezondheid. Op deze manier hoop ik jullie meer te informeren en wie weet ook te inspireren. 

De afgelopen jaren ben ik volop actief geweest voor de stichting en ook privé heb ik roerige tijden achter de rug. Een nieuw huis verbouwen, verhuizen, overlijdens van dierbaren, een kind dat gezondheidsproblemen heeft, mijn gezin en alles wat daarbij hoort. Dit heeft helaas ook effect op mijn algehele gezondheidstoestand. De energie is een beetje op. Daarom doe en moet ik het voorlopig iets rustiger aan doen. Dit is dan ook de reden dat wij het diner in de kas bij De Westlandse Aardbei hebben verzet van 6 oktober 2023 naar vrijdag 12 april 2024. Ik wil mij voor 100% inzetten om er een geweldige avond van te maken en dat gaat niet lukken met mijn tekort aan energie op dit moment.

Volgend jaar bestaat Stichting Embrace Life alweer 5 jaar! Wat hebben we al veel bereikt; deel 2 van het onderzoek is gestart met de resultaten van deel 1. Ons jubileum jaar vieren we graag met u samen. De aftrap van ons 5-jarig bestaan zal beginnen met het Diner in de kas op 12 april. 

De afgelopen maanden hebben wij weer mooie evenementen achter de rug en er komen er nog enkele aan zie: https://www.embracelife.nl/agenda/

Vorige maand was er een mooi tennistoernooi bij Tenniscentrum De Commandeur in Maasland georganiseerd door de Lions Club uit Maassluis. Ook de verschillende golf events waren een groot succes! Gisteren was het Footgolf toernooi bij Golfcenter Seve, wat een geweldige dag met meer dan 200 aanmeldingen. Volgende week zullen we officieel de cheque in ontvangst nemen, dus hou onze socials in de gaten. Wat ben ik trots en dankbaar dat iedereen zich zo wil inzetten voor de stichting. 

Wat betreft mijn hersentumor ziet alles er voorlopig nog rustig uit en staat de tumorgroei nog steeds stil. Mijn motto blijft: Leef je mooiste leven!

Tot binnenkort!

Lieve groet Olga

Persoonlijk blog Olga

© 2024 - Embrace life | Website laten maken door Avancé Communicatie