Er zijn verschillende manieren hoe u als bedrijf kan bijdragen aan Embrace Life. Wij vertellen u graag meer over deze opties:

Bedrijfssponsoring/Business Club

Staat uw bedrijf achter baanbrekend onderzoek?! Stel u wilt met uw bedrijf ons doel steunen, dan is dat uiteraard mogelijk. Er zijn diverse mogelijkheden om als bedrijf Embrace Life te sponsoren. Zo kunt u voor €750 euro per jaar lid worden van de businessclub. Maar uiteraard is het ook mogelijk om ons op incidentele basis te steunen. Wilt u ons structureel steunen? Dan nodigen we u graag uit om lid te worden van onze Embrace Life Business Club. Voor het lidmaatschap van de Embrace Life Business Club vragen we een jaarlijkse bijdrage van €750. Dit lidmaatschap is jaarlijks opzegbaar.

Behalve dat u zo letterlijk een belangrijke bijdrage levert, wordt u ook samen met uw partner voor één van onze activiteiten uitgenodigd en houden we u op de hoogte via digitale nieuwsbrieven van de ontwikkelingen van ons onderzoek en alle activiteiten die voor en door Stichting Embrace Life worden georganiseerd.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Zakenvriend

Wilt u zakenvriend worden van Embrace Life? Dan kunt u deelnemen aan ons Water project

Embrace Water

Water doet leven. Door het steunen van ons Embrace Water horecaproject helpt u onze stichting haar doel te bereiken. 

Hoe het werkt? U kunt een abonnement afsluiten, voor €250 euro per maand.  U krijgt dan mooie Embrace Life waterflessen van ons, waarin u uw gasten lokaal kraanwater serveert en daarvoor € 2,50 per fles vraagt. U kunt er ook voor kiezen om echt zuiver water aan te bieden. In samenwerking met Aquapeak wordt er een waterzuiveraar geïnstalleerd waarmee u echt zuiver water van topkwaliteit aan uw gasten kunt aanbieden. Embrace Life biedt u deze installatie in bruikleen aan voor het eerste jaar. Kiest u ervoor de samenwerking met Embrace Life voor het waterproject voor nog een jaar te verlengen dan wordt de waterzuiveraar uw eigendom.

Met bovenstaande gaat u een samenwerking aan van minimaal een jaar en is ieder jaar opzegbaar.

Wilt u meer weten over de waterzuiveraar van Aquapeak, ga dan naar www.echtzuiverwater.nl

Liever geen abonnement? Voor kleinere horecabedrijven is er de mogelijkheid om Embrace waterflessen per verkochte flesinhoud van €2,50 aan ons te doneren.

U kunt ook deelnemen aan ons Maandwijn project in samenwerking met Wijn.com

Een mooie manier om samen met uw gasten een bijdrage te leveren aan ons baanbrekende onderzoek naar hersentumoren. Heeft u interesse? Mail dan naar rob@embracelife.nl of vul onderstaand aanmeldformulier in.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Heeft u een idee, plan of wilt u meer informatie? Neem direct contact met ons op!

© 2024 - Embrace life | Website laten maken door Avancé Communicatie