2023

5 juniEmbrace Life Golftoernooi Hitland
9 juni Golfdag Lions Club Werkendam
19 augustus Tennistoernooi Lions Club Maassluis
4 septemberHoreca Footgolf Event bij Seve
21 septemberSla kanker de wereld uit Golfles Marathon van de GolfPro’s van Golfcenter Seve
25 septemberDaniel den Hoed Golftoernooi i.s.m. Embrace Life

2024

12 aprilDiner in de Kas
13 & 14 aprilNN-Marathon Rotterdam

4 september 2023

Horeca Footgolf https://www.flickr.com/photos/196538591@N06/albums/72177720311108114

Op maandag 4 september organiseert Embrace Life samen met de Horeca uit regio Rotterdam ook dit jaar weer een footgolftoernooi bij golfcenter Seve.

Aanmelden kan helaas niet meer. Vanwege al eerdere succesvolle edities zijn we volledig uitverkocht en hebben er meer horecabedrijven aangemeld dan voorheen. Wij zijn dankbaar voor de enthousiasme en gaan maandag 4 september een geweldige dag van maken.


Golfles-marathon van pro’s

Golfpro’s zetten zich in voor Stichting Embrace Life!

De golf pro’s van Golfcenter Seve bieden een golfles van 50 minuten aan in ruil voor een donatie aan Stichting Embrace Life. Doneer minimaal € 100,- en leer (nog) beter golfen.


25 september 2023

Daniel den Hoed golftoernooi 2023

Op maandag 25 september vindt de negende editie van het Daniel den Hoed Golftoernooi plaats! Embrace Life is één van de goede doelen waarvoor die dag gespeeld wordt.

Een vol bezet toernooi gaat een significante bijdrage leveren voor patiënten met kanker, zodat we samen de overwinning op kanker dichterbij kunnen brengen. Aanmelden voor dit fantastisch toernooi kan via onderstaande link:
https://erasmusmcfoundation.nl/danieldenhoedfonds/golftoernooi/

Samen maken we kanker kansloos!


2024

12 april 2024

Diner in de kas – Kwekerij de Westlandse Aardbei

Let op: Vanwege de gezondheid van Olga is dit evenement verplaatst naar 12 april 2024.

Chef-kok Herman den Blijker verzorgd samen met zijn team van restaurant Goud een uniek diner in de kas van Kwekerij de Westlandse aardbei. Het beloofd een culinair spektakel te worden in een prachtige omgeving. Wilt u aansluitend blijven overnachten? Dat kan! Er is speciaal voor deze avond een arrangement beschikbaar inclusief overnachting en vervoer. Tickets voor het diner en het arrangement zijn beschikbaar via onze webshop.

Neem alvast een voorproefje:


13 en 14 april 2024

NN Marathon Rotterdam

Op zaterdag 13 en zondag 14 april 2024 vindt de mooiste marathon plaats. Wil jij ook deze uitdaging aangaan en daarbij Embrace Life steunen meld je dan aan als teamlid van Team Embrace Life -Samen strijden tegen hersentumoren: https://www.inactievoorerasmusmc.nl/teams/embrace-life

Hopelijk tot in Rotterdam!


Embrace Life golftoernooi 2023

Op maandag 5 juni 2023 was de vierde editie van het Embrace Life Golftoernooi. Onder het motto  “Sla Kanker de Wereld Uit”  werd er gegolfd op Golfbaan Hitland te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het was weer een zeer gezellige en mooie dag waarbij we een fantastisch bedrag van € 72.000,- hebben opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek naar hersentumoren in het Erasmus MC Kanker Instituut. Wij bedanken alle gulle gevers voor hun bijdrage in de strijd tegen hersentumoren.

Graag tot volgend jaar!


Foto’s evenementen

We organiseren een aantal evenementen per jaar, zoals footgolf en een golftoernooi. Deze activiteiten zijn altijd ontzettend gezellig. Benieuwd naar de foto’s van onze evenementen? Bekijk alle albums hier.

Op zoek naar een specifieke activiteit? Klik op de link voor de foto’s.

Footgolf 2023

Hitland Charity Golfdag 2022

Footgolf 2021

Broekpolder Charity Golf Toernooi

The Dutch Charity Golf Toernooi 2021

Heeft u een idee, plan of wilt u meer informatie? Neem direct contact met ons op!

© 2024 - Embrace life | Website laten maken door Avancé Communicatie