5 juniEmbrace Life Golftoernooi Hitland
9 juni Golfdag Lions Club Werkendam
19 augustus Tennistoernooi Lions Club Maassluis
4 septemberHoreca Footgolf Event bij Seve
21 septemberSla kanker de wereld uit Golfles Marathon van de GolfPro’s van Golfcenter Seve
25 septemberDaniel den Hoed Golftoernooi i.s.m. Embrace Life
6 oktober Diner in de kas – Kwekerij de Westlandse Aardbei

Embrace Life golftoernooi 2023

Op maandag 5 juni 2023 is de vierde editie van het Embrace Life Golftoernooi. Onder het motto  “Sla Kanker de Wereld Uit”  gaan we golfen op Golfbaan Hitland te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het beloofd weer een zeer gezellige en mooie dag te worden waarbij we hopen een prachtig bedrag op te halen voor Stichting Embrace Life. De volledige opbrengst van het golftoernooi wordt in het Erasmus MC Kanker Instituut besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar hersentumoren. Naast dat het een gezellige dag beloofd te worden, draag je dus ook bij aan het goede doel.

Meedoen en de kosten

Een geheel verzorgde dag golfen inclusief drank/hapjes en een afsluitend diner voor € 1.250,- voor een flight van 4 personen.

Golfles van een Pro


Pro Daniel Mesman Luna van Golfcenter Seve zet zich in voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC naar hersentumoren. Onder het motto “Sla kanker de wereld uit” stelt hij een gratis Golfles beschikbaar van 50 minuten aan iedere donateur die minimaal €100,— doneert. Lessen beschikbaar voor de eerste 30 donateurs, VOL=VOL.  Meld je aan via: https://tinyurl.com/2hpep458

9 juni 2023

Lions Club Werkendam hebben Embrace Life als Goede Doel gekozen voor hun Charity Golfdag 2023.

Wilt u ook op vrijdag 9 jun i 2023 golfen op Golfpark De Haenen en daarmee Embrace Life steunen? Stuur dan een mail naar: Werkendam@lions.nl

19 augustus 2023

Lions Club Maassluis tennistoernooi

Meer informatie volgt. ervaarmaassluis.nl/

6 oktober 2023

Diner in de kas – Kwekerij de Westlandse Aardbei

Op 6 oktober 2023 vindt er een unieke samenwerking plaats waar u bij moet zijn! Chef-kok Herman den Blijker verzorgd samen met zijn team van restaurant Goud een uniek diner in de kas van Kwekerij de Westlandse aardbei. Het beloofd een culinair spektakel te worden in een prachtige omgeving.
Wilt u aansluitend blijven overnachten? Dat kan! Er is speciaal voor deze avond een arrangement beschikbaar inclusief overnachting en vervoer. Tickets voor het diner en het arrangement zijn beschikbaar via onze webshop.
Neem alvast een voorproefje:

Foto’s evenementen

We organiseren een aantal evenementen per jaar, zoals footgolf en een golftoernooi. Deze activiteiten zijn altijd ontzettend gezellig. Benieuwd naar de foto’s van onze evenementen? Bekijk alle albums hier.

Op zoek naar een specifieke activiteit? Klik op de link voor de foto’s.

Hitland Charity Goldtoernooi 202

Footgolf 2021

Broekpolder Charity Golf Toernooi

The Dutch Charity Golf Toernooi 2021

Heeft u een idee, plan of wilt u meer informatie? Neem direct contact met ons op!

© 2023 - Embrace life | Website laten maken door Avancé Communicatie