5 October 2023

Een fijne ontmoeting

Acht jaar geleden een paar maanden na mijn diagnose en het traject dat ik heb ondergaan voor mijn hersentumor ben ik in contact gekomen met enkele lotgenoten die in dezelfde fase als ik zaten. Het begon met als eerste de ontmoeting met Eric en Muriel. Muriel bleek toen al meer dan 10 jaar met de Glioom te leven en gebruikte al die jaren al Medicinale Cannabis met duidelijk een goed resultaat. Ik was toen ook al begonnen en voelde me stukken beter zonder alle andere medicijnen. In de loop van de tijd sloten ook Danielle, Agnes, Elly en Robbert zich aan. Allemaal gebruiken we medicinale Cannabis. Door de jaren heen zijn we regelmatig bij elkaar gekomen en hebben we een hoop gesprekken, informatie gedeeld maar vooral lol en gezelligheid gehad. Helaas is Danielle overleden. Danielle heeft haar verhaal uitgegeven in het boekje Tumor. (te bestellen via onze site) maar gelukkig gaan wij nog goed. We hebben allemaal wel onze dingetjes overgehouden aan de tumor zelf of de behandelingen maar er is voor de meeste van ons goed mee te leven.

Er zijn door de tijd meerdere lotgenoten aangehaakt waarvan helaas niet iedereen meer onder ons is maar daar laten we ons niet door uit het veld slaan. Sommige zetten zich ook in voor onze Stichting Embrace Life zoals Samantha nu en in het verleden ook Muriel, Robbert en Elly. Dat is natuurlijk super lief en fijn en daar ben ik heel dankbaar voor, ook al laat ik dat niet altijd merken. Maar ik ben super blij met jullie.

Afgelopen zaterdag waren we sinds een tijdje weer met ons start groepje samen bij Abel in Portugaal en het was weer ouderwets gezellig. Ik ben dankbaar dat ik al deze lieve mensen heb mogen ontmoeten en ik hoop dat we nog velen ontmoetingen mogen volgen. Maar met deze positieve groep en instelling gaat dat zeker lukken. Tot snel!

Liefs Olga

Persoonlijk blog oktober

© 2024 - Embrace life | Website laten maken door Avancé Communicatie