Wilt u zakenvriend worden van Embrace Life? Dan kunt u deelnemen aan één van onderstaande activiteiten. 

Embrace Wijn
Ons Embrace Wijn horecaproject verenigt het nuttige met het aangename. En met deelname aan dit project, dat mede mogelijk gemaakt wordt door Wijnhuis Oranje en andere wijnleveranciers, kunt u ons onderzoek steunen. 

Hoe het werkt? Wij bieden u elke maand een andere mooie ‘Wijn van de maand tegen een vastgestelde prijs van Max € 7,95 aan. Elke fles is voorzien van een halslabel van Embrace Life met een korte omschrijving van ons project. De horecaondernemer en de wijnleverancier doneren hiermee ieder €1 per verkochte fles. Een mooie manier om samen met uw gasten een bijdrage te leveren aan ons baanbrekende onderzoek naar zeldzame kankersoorten.

Embrace Water
Water doet leven. Door het steunen van ons Embrace Water horecaproject helpt u onze stichting haar doel te bereiken. 

Hoe het werkt? U kunt een abonnement afsluiten, voor €250 euro per maand.  U krijgt dan mooie Embrace Life waterflessen van ons, waarin u uw gasten lokaal kraanwater serveert en daarvoor € 2,50 per fles vraagt. U kunt er ook voor kiezen om echt zuiver water aan te bieden. In samenwerking met Aquapeak wordt er een waterzuiveraar geïnstalleerd waarmee u echt zuiver water van topkwaliteit aan uw gasten kunt aanbieden. Embrace Life biedt u deze installatie in bruikleen aan voor het eerste jaar. Kiest u ervoor de samenwerking met Embrace Life voor het waterproject voor nog een jaar te verlengen dan wordt de waterzuiveraar uw eigendom.

Met bovenstaande gaat u een samenwerking aan van minimaal een jaar en is ieder jaar opzegbaar.

Wilt u meer weten over de waterzuiveraar van Aquapeak, ga dan naar www.echtzuiverwater.nl

Liever geen abonnement? Voor kleinere horecabedrijven is er de mogelijkheid om Embrace waterflessen per verkochte flesinhoud van €2,50 aan ons te doneren.

Een mooie manier om samen met uw gasten een bijdrage te leveren aan ons baanbrekende onderzoek naar medicinale werking van cannabis op kanker.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Heeft u een idee, plan of wilt u meer informatie? Neem direct contact met ons op!

© 2021 - Embrace life | Website laten maken door Avancé Communicatie